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Les instructions détaillées pour l'utilisation figurent dans le Guide de l'utilisateur.
Some breads, muffins, etc, will take longer than others. Reset operating if results are two light. For food which does not need any broiling : bakes, creams, vegetables, cooked dishes. Cook 125-200° 6 7 1 8 12 9 3 10 According Grid on the to food middle or the lowest position Note : Initial start up operation may result in minimal smell and smoke (about a few minutes). This is normal. It is due to the protective substance on heating elements which protect them from salt effects during shipping from factory. USE OF THE APPLIANCE 11 · Plug the cord into the mains. · Set the thermostat knob (6) on the desired temperature (see board above). · Set the function control knob (7) on the desired position according to food to be cooked (see board above). · Allow the oven to preheat setting the timer knob (9) on 7 to 10 minutes. · The appliance starts operating as soon as the timer is on. The operating light indicator (10) is on. · When the timer rings, the set temperature is reached. Place the food to be cooked in the oven with accessories. · Close the door. · Set the desired cooking time using the timer knob (9). · The timer is ringing and the appliance shuts off once this time has past. To switch off manually the appliance, set the timer knob on "0" position. · Bring food out of the oven. · Always use handgrip to bring the grid and tray out when it is hot. · Switch off all the control knobs. · Unplug the appliance. 4 12 5 13 4 13 SUMMAR Y OF OPERA TION T ABLEAU RÉCAPITULA TIF DES FONCTIONS Function Thermostat setting (6) Less than 50° Operation Timer mode (9) selection(7) OFF Desired time Accessories Use Fonction Réglage du thermostat (6) Sélecteur de mode (7) OFF Minuterie (9) Accessoires Utilisation Defrost Grid and tray To defrost cooked dishes, fishes or meat before cooking. Décongeler Moins de 50° Le temps souhaité Grille + lèchefrite Pour décongeler rapidement vos plats cuisinés, poissons ou pièces de viandes avant cuisson. Pour tenir vos plats au chaud en attendant de servir (pas plus d'une heure), ou pour réchauffer vos plats cuisinés. Vérifier la température avant de servir Pour gratiner les plats couverts de fromage ou de chapelure, croissants au jambon ou autres hors d'oeuvres. Bien surveiller pendant la cuisson et positionner la minuterie sur le temps minimum pour éviter de brûler la préparation. [...] · Ne jamais tapisser quelque partie que ce soit du four avec du papier aluminium. Ceci pourrait provoquer une surchauffe et endommager l'appareil. For example with a chicken : · Do not preheat the oven · Unscrew the forks and thread the tied up chicken onto the skewer. · Slide in the two forks so that the chicken is in the centre. Check that they do not pass beyond points 1 and 2, then screw the forks. · Place the tray on the lower position. · Rest the skewer placing first the left part, then slide it to place the right one. · Set the cooking mode and the timer, then start rotating the skewer using the switch (8). · Set the thermostat. If two much smoke is produced during cooking, set the thermostat on a lower temperature. · Once cooking is finished, set the thermostat and the timer off. · Bring out the skewer using the special skewer handle (5), paying attention to prevent any burning. Place the handle in the two holes (1 and 2). Lift lightly up and slide on the left to unlock the skewer, then bring out the cooked chicken. LE FABRICANT NE SAURAIT ÊTRE TENU POUR RESPONSABLE DE LA MAUVAISE UTILISATION DE L'APPAREIL. CONSERVER SOIGNEUSEMENT CE MODE D'EMPLOI. BROILING ADVISES While smoking is an inherent characteristic of good broiling, the following tips should eliminate or greatly reduce smoking. · Do not cover the oven wire rack with foil. This prevents fats and oils from draining, causing spatter and smoking, and also restricts air circulation for proper ventilation. · For best results, thaw frozen meats before broiling. · Trim excess fat from meat. · Placing the food on the broiling rack allows the juices and fat to drip into the oven pan and decreases spattering while broiling. · If grease "pops" during broiling, set the thermostat on a lower position. · Clean the broiling rack and the oven pan after each use. [...]..
Téléchargez votre notice ! Téléchargement gratuit et sans inscription de tous types de documents pour mieux utiliser votre four WHITE & BROWN MF 423 MUFFIN : mode d'emploi, notice d'utilisation, manuel d'instruction. Cette notice a été ajoutée le Jeudi 6 Juin 2008.
Bon produit en general, bon rapport qualite prix. Tres bien, facile à utiliser et peu encombrant, bon matéreil à un pris très raisonnable. Bonnes fonctionnalités, facile d'emploi, sans avis. Produit ok pour le prix , four pas performant chauffe mal, perte de chaleur, très bon produit mais pas facile à utiliser sans la notice, très bon rapport qualité-prix
Très bon produit, pas de probleme. Les résistances du bas n'ont jamais marché donc pas idéal pour cuire une tarte.
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