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Couvrir d'un film alimentaire et cuire 30 min. dans le bol vapeur. Démouler et servir chaud ou froid avec un coulis de tomate au basilic. Valeur énergétique moyenne pour une par t : 215 kcal. - 900 kJ Bereiding : 15 min. Kooktijd : 40 min. Ingrediënten : 400 g gemengde diepvriesgroenten, 200 g ham, 1 dl room, 2 eieren, zout, peper, 1 el gehakte basilicum. Stoom de gemengde diepvriesgroenten gedurende 10 min. gaar, laat ze uitlekken. Meng de ham met de room en de eieren. Voeg de gemengde groenten en de gehakte basilicum toe. Op smaak brengen. Giet het mengsel in een beboterde bakvorm. Bedek met aluminiumfolie en laat gedurende 30 min. in de stoomschaal gaarstomen. Verwijder de vorm en dien koud of warm op met een dunne saus van tomatenpuree en basilicum. Gemiddelde voedingswaarde per por tie : 215 kcal. - 900 kJ 17 Classiques - Klassiekers GROENTEPATE MET BASILICUM 4 pers. GRATIN DU JARDINIER Préparation : 20 min. 4 Pers. Cuisson : 20 min. Ingrédients : 250 g de carottes, 250 g de céleri-rave, 1 kg de pommes de terre, 2 dl de lait, 50 g de beurre, 80 g de gruyère rapé, sel, poivre. Peler tous les légumes, les couper en petits quartiers et les cuire 20 min. dans le bol vapeur. Les mixer, ajouter le beurre, puis le lait chaud. Assaisonner. Verser la purée ainsi obtenue dans un plat à gratin beurré. Parsemer de gruyère rapé. Gratiner à four chaud. Classiques - Klassiekers Valeur énergétique moyenne pour une par t : 480 kcal. - 2015 kJ GEGRATINEERDE GROENTENPUREE Bereiding : 20 min. 4 pers. Kooktijd : 20 min. Ingrediënten : 250 g wortels, 250 g knolselderij, 1 kg aardappelen, 2 dl melk, 50 g boter, 80 g geraspte kaas, zout, peper. Maak de groenten schoon, snij ze in stukjes en laat ze gedurende 20 min. in de stoomschaal gaarstomen. Mix ze in de keukenmachine, voeg dan de boter toe, daarna de warme melk. Op smaak brengen. Doe de zo verkregen puree in een beboterde schaal bestrooid met paneermeel. Strooi hier de geraspte kaas over. Plaats in een hete oven totdat er een korstje verschijnt. Gemiddelde voedingswaarde per por tie : 480 kcal. - 2015 kJ TOMATES FARCIES AUX ÉPINARDS Préparation : 15 min. 2 Pers. Cuisson : 25 min. Ingrédients : 4 grosses tomates, 200 g d'épinards frais, 1 cuillère à soupe de fromage blanc, 1 oeuf, sel, poivre, muscade. Cuire les épinards à la vapeur 5 min. Les presser, les hacher. Découper un couvercle sur chaque tomate, les évider, saler l'intérieur. [...] Valeur énergétique moyenne pour une par t : 360 kcal. - 1510 kJ Classiques - Klassiekers PREITAART Bereiding : 30 min. 4 pers. Kooktijd : 25 + 40 min. Ingrediënten : 800 g prei, 50 g boter, 50 g witbrood, 100 g geraspte kaas, 3 eieren, zout, peper, nootmuskaat. Maak de prei schoon. In plakjes snijden en gedurende 25 min. gaar laten stomen. Op een handdoek uit laten lekken. Meng de prei met het brood, de gesmolten boter, de geraspte kaas, de geklopte eieren, zout, peper en nootmuskaat. Schenk het gerecht in een beboterde vorm, bedek met huishoudfolie en laat gedurende 40 min. gaarstomen. Uit de vorm halen en warm opdienen met een nootmuskaatroomsaus. Gemiddelde voedingswaarde per por tie : 360 kcal. - 1510 kJ 14 GÂTEAU DE POMMES DE TERRE AU COMTÉ Préparation : 20 min. 4 Pers. Cuisson : 40 min. Ingrédients : 800 g de pommes de terre, 150 g de jambon sec, 150 g de comté râpé, 1 dl de crème, 3 oeufs, sel, poivre. Peler, essuyer, émincer les pommes de terre. Couper le jambon en dés. Mélanger les pommes de terre, le jambon, le gruyère, sel, poivre. Garnir un moule beurré. Verser dessus les oeufs battus avec la crème. Couvrir d'un film alimentaire et cuire dans le bol vapeur 40 min. Servir dans le plat. Valeur énergétique moyenne pour une par t : 635 kcal. - 2660 kJ Bereiding : 20 min. Kooktijd : 40 min Ingrediënten : 800 g aardappelen, 150 g ham, 150 g geraspte kaas, 1 dl room, 3 eieren, zout, peper. Schil de aardappelen, maak ze schoon en snij ze in dunne plakjes. Snij de ham in dobbelsteentjes. Meng de aardappelen met de ham, kaas, zout en peper. Vul hiermee een beboterde vorm. Schenk hierover de geklopte eieren met de room. Bedek met huishoudfolie en laat gedurende 40 min. in de stoomschaal gaarstomen. Op een schaal serveren. Gemiddelde voedingswaarde per por tie : 635 kcal. - 2660 kJ 15 Classiques - Klassiekers AARDAPPEL-KAASTAART 4 pers. Classiques - Klassiekers TERRINE DE LÉGUMES AU BASILIC GROENTEPATE MET BASILICUM 16 TERRINE DE LÉGUMES AU BASILIC Préparation : 15 min. 4 Pers. Cuisson : 40 min. Ingrédients : 400 g de macédoine de légumes surgelés, 200 g de jambon blanc, 1 dl de crème, 2 oeufs, sel, poivre, 1 cuillère de basilic haché. Cuire la macédoine surgelée à la vapeur 10 min. , l'égoutter. Mixer le jambon avec la crème et les oeufs. Mélanger la macédoine avec le jambon et le basilic haché. Assaisonner. [...]..
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On me l a prete je cherche le mode d emploi, tres bon . T bien , sais pas encore, tres bon produit. Produit agréable à utiliser, je voudrais le mode d'emploi. Plutôt assez performant, mais s'abîme extrêmement rapidement, super, mais j'ai perdu le livre de recettes qui va avec, , tres bien.
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